woensdag 30 april 2008

Momma I'm coming home

Helaas, helaas. Na een paar maandjes schitterend Nieuw Zeeland, moeten wij weer naar huis toe komen. Morgen om 23.15uur lokale tijd vliegen wij vanuit Auckland naar Shanghai. Een dikke 26uur later staan wij als alles goed gaat weer met de pootjes in Amsterdam.

Deze laatste dagen hebben wij het er nog even flink van genomen en lekker het meest tropische gebied opgezocht. Hier zijn wij wezen zeilen en hebben we een 2daagse cruise geboekt. Een dag later zijn wij naar een dierentuin gegaan van de (hier) beroemde Lionman. Hier boekten wij een tour waarbij iemand ons prive uitleg gaf over alle aanwezige (veelal in het wild uitgestorven) grote katten. Als klap op de vuurpijl mochten wij een afgesloten ruimte in om daar een tijger te aaien!!! Dit was een erg leuke ervaring. We hebben wel geluk gehad, want even later lazen wij in de krant dat de tijger een medewerker had aangevallen...http://www.nzherald.co.nz/section/1/story.cfm?c_id=1&objectid=10506953..Deze heeft het overigens wel overleefd.

Momenteel zitten wij in Auckland waar we nog even verwend mogen worden door onze familie. Er zijn hier nog wel wat dingetjes te zien, maar onze grootste bezigheid bestaat toch voornamelijk uit het verkennen van de verschillende winkelcentra. We zullen goed het gewicht van onze bagage in de gaten moeten houden, omdat we maximaal 40kg mee terug mogen nemen en we daar al overheen zitten. :) Gelukkig mogen we ook handbagage meenemen en die mag voor ons beiden nog eens 7kg wegen. Hopelijk komen we er hiermee wel.

Om af te sluiten staan er nog een paar foto's op internet van onze laatste paar dagen hier!

1 opmerking:

hetty zei

Hallo rick en sjaak Ik wil toch nog even een laatste berichtje typen.Fijn dat jullie zo'n mooie vakantie hebben gehad.Ik hoop dat jullie een goede terugreis hebben gehad en dat alles naar wens is verlopen zo als jullie het graag hebben.Je zult dit toch pas lezen als je weer thuis bent. dikke knuffel van mams en diego geeft een lik.