maandag 7 april 2008

Idioten

Eindelijk, na al die (prachtige) omgevingsfoto's en (schattige) diertjes nu eens een paar andere plaatjes. Sjaak en ik zijn namelijk de laatste paar dagen in Queenstown geweest. Niet dat de omgeving daar niet mooi is, maar er zijn gewoon veel andere dingen te doen en deze dingen hebben helemaal niks met de natuur te maken.


Jaqueline is bijvoorbeeld aan boord van een Jetboat en rivier af geweest. Zo'n boot haalt daar snelheden van bijna 100 km per uur. Je scheurt dan met deze snelheid door zeer smalle stukken ravijn en omdat het water momenteel zo laag staat voel je de stenen langs de bodem van de boot schuren.


We hebben van onszelf allebei drie dingen uit mogen zoeken om te doen in Queenstown en behalve van de Jetboats hebben we van alles foto's gemaakt. Alle activiteiten hebben 1 ding gemeen en dat is hoogte. We zijn tot maarliefst 15000 voet gegaan......

Omdat dit zo'n speciaal stukje vakantie was hebben we maar een apart album gemaakt en vanaf nu zijn deze foto's weer te bekijken!

6 opmerkingen:

Unknown zei

Jammer, dat de meeste dingen er nog niet waren toen wij in de buurt van Queenstown zaten. Wij zijn nu wel echt jaloers op de leuke dingen die erbij gekomen zijn, en die jullie allemaal kunnen doen. Toch te gek deze mooie foto's. Nog gefeliciteerd met Hettys verjaardag. Kijk even naar de maan, bij ons lacht ie:)
bij jullie moet hij dan:( staan, toch???

Unknown zei

Sommige mensen hebben moeite om berichten te plaatsen, ligt waarschijnlijk aan beveiligings instelling ivm cookies. Lage beveiliging gebruiken! Alleen voor deze site.

Rick Overmars zei

Je kan een reactie plaatsen door te klikken op: reactie plaatsen.
Vervolgens kun je in het tekstveld onder Laat een reactie achter je boodschap kwijt. Onder het tekstveld moet je dan een woordverificatie doen, dit is het intypen van letters die als een plaatje weergegeven worden. Dit moet omdat anders binnen een dag alles overspoeld wordt met pron-reclame door geautomatiseerde machines.

Als het plaatje niet weergegeven wordt kun je de beveiliging van je internet explorer omlaag zetten, maar je kan ook proberen op het rolstoeltje te klikken. Als je je geluid aan hebt staan krijg je als het goed is de letters te horen die je in moet tikken.

Tot slot wordt gevraagd of je in wil loggen met je google account. Als je er geen hebt ben ik bang dat je er eentje aan moet maken, dit kan je doen door op Meld u hier aan te klikken en de gevraagde stappen te doorlopen. Klik vervolgens op Reactie Publiceren en je reactie wordt geplaatst.

Ik hoop jullie reacties snel te lezen, deze zijn echt leuk voor ons en het is vaak ook het eerste wat we checken wanneer we internet hebben!

Unknown zei

Yo Rinus, Sjaak!

Weer eens effe tijd voor een berichtje... had al een week of zo niet meer op je blog gekeken...

Mag ik even op merken dat je op die roetsjbaan met een wel HEEL idiote grijns staat :)

Lachen of niet zo'n glijbaan? Ging 't hard?

Zal je foto blogje nog ff bekijken - maarre... 15.000 voet oftewel 5 kilometer... parasjuutje gespringd?

Grt,

Mark

Anoniem zei

We hebben (zoals menigeen) wel eerder geprobeerd te reageren, maar konden geen account aanmaken omdat de webmaster ons e-mailadres niet herkende en proberen vanaf heden zeker van ons te laten horen

Anoniem zei

We hebben (zoals menigeen) wel eerder geprobeerd te reageren, maar konden geen account aanmaken omdat de webmaster ons e-mailadres niet herkende en proberen vanaf heden zeker van ons te laten horen