zaterdag 22 maart 2008

Vrolijk Pasen

Wij zijn inmiddels aangekomen bij familie in Christchurch. Het zijn hele aardige mensen. Ze hebben ons gisteren meegenomen naar Arthur's pass, het was daar (ondanks de wolken) heel mooi en anders dan het noordereiland.
Normaal zie je daar meestal wel Kea's, maar gister toevallig niet :( We hopen deze vogels nog te zien wanneer we richting het zuiden gaan.

Toen we naar Christchurch reden zijn we langs Hamner springs gereden. Daar hebben we gezwommen in thermische baden. Deze stonken nogal naar rottende eieren. Het water was 41 graden, die warmte voelde je nogal goed. Ook hebben we daar een potje mini golf gespeeld en ik heb alweer verloren :(

Goede vrijdag is hier een nationale feestdag, bijna alle winkels en cafe's zijn dan gesloten. Sommige cafe's hebben een vergunning gekocht voor die dag en mogen dan open blijven.
Wel moet iedereen die daar komt een maaltijd bestellen, om een drankje te mogen benuttigen.
Dat vonden we best wel vreemd. Rick is naar een rugby wedstrijd geweest, van het lokale team. deze hebben dik gewonnen, dus de sfeer zat er goed in! Ik ben met de dames wezen bowlen en ook toen heb ik verloren :(

Dinsdag de 25e gaan we in Akaroa zwemmen met hector dolfijnen :) Maar nu eerst pasen vieren, met heel veel familie die hier zo over de vloer komen.
We wensen iedereen een goed paasweekend!

love and peace,
Jackie

p.s. er staan een aantal nieuwe fotoos in het laatste album.

1 opmerking:

nientje zei

Hallo daar!
Hier Hetty en Nien... Superleuk die foto's, vooral die waar iedereen (wie dat dan ook moge zijn) op staan. Wat zijn jullie al bruin zeg, wij witte kuikentjes hier zijn jaloers!
Hier gaat alles nog steeds goed. Papa en jeroen zijn formule1 aan het kijken. Vanavond gezellig steengrillen en nog ff naar het paasvuur wat hier aan de overkant bij neuleman is. En papa heeft beloofd dat ie vanavond mee doet met een spelletje party en co dus k ben benieuwd!
Gister verjaardag gehad van patrick en monique Lent, erg gezellig, jeroen en ik waren allebei beroerd op de terugweg joh haha, dus sjaak, wij kunnen het ook hoor :D

heel veel paasplezier van het weekend, lik van diego en nicky en een dikke kus en knuffel van mama en nien!